Spa Aroma Massage

thai base massage hoogeveen
5/5

Spa Aroma Massage met aromatische oliën voor een positief effect

Deze Spa Aroma Massage is een lichtere vorm dan de Traditionele Thaise Massage en is zoals gezegd meer bedoeld voor ontspanning. Bij deze Spa Aroma Massage worden warme aromatische oliën gebruikt die een ontspannende, activerende en reinigende werking hebben. Ook de geur van de olie geeft een zeer ontspannen gevoel van rust. Daarnaast wordt door middel van de massage technieken, aandacht gegeven aan de meridiane of energie kanalen van het lichaam. De spieren, pezen en bindweefsel worden gestimuleerd om zo de bloedsomloop en het lymfestelsel te activeren om zo afval stoffen in het lichaam af te voeren.

Deze Spa Aroma Massage is vooral geschikt als men last heeft van stress of emotioneel-gerelateerde aandoeningen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, spijsverteringsstoornissen, premenstruele syndromen en rugklachten.

Al met al, een heerlijke en effectieve massage om te ontspannen.

Bij deze Spa Aroma Massage worden in het bijzonder aromatische oliën gebruikt. Dit zijn zeer geconcentreerde plantaardige oliën, ook bekend als de zogenaamde essentiële oliën. Wanneer men de geur hiervan inademt heeft dat een positief effect op hartslag, stress, bloeddruk, ademhaling, geheugen, spijsvertering en het immuunsysteem. Daarnaast zorgt de warme olie voor nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans.

Het lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd. Ideaal voor mensen met stressklachten, maar ook wanneer u zich gewoon lekker wilt ontspannen.

thai base massage hoogeveen
5/5
Thai Base Massage & Floating

Wij zijn een Premium massage en floating center