Thai apk Massage

thai base massage hoogeveen
5/5

Wat is eigenlijk een A.P.K. Massage

Een a.p.k. massage is geen bekende massage zoals een sportmassage. Deze massage hebben wij zelf ontwikkeld vanuit de vechtsport Mauy Thai, wij merkten dat hier veel vraag naar was. Een algehele periodieke keuring voor je spieren, pezen en gewrichten. Als je auto wat jaartjes mee gaat breng je hem ook voor een apk, ze lopen alles na op zoek naar dingen die nu of in de toekomst problemen kunnen veroorzaken. Dat is precies wat er tijdens de a.p.k. gebeurd alleen dan met je spieren, pezen, gewrichten, bindweefsel en huid.

Wat kan je precies verwachten

Tijdens deze massage maken wij gebruik van verschillende technieken uit bijv sport massage, deep tissue, Tok Sen, Trikker point, etc. èèn ding is zeker de apk massage is geen Wellness massage!. Deze massage is dus niet geschikt voor mensen met een lage pijn grens of die lekker willen ontspannen. Natuurlijk word er ook wat ontspannen tijdens deze massage. Wij gaan eerst hard werken aan goede spieren en een snel herstel van het lichaam.

Doet deze massage pijn

Het is zeker geen ontspanningsmassage. Het kan best pittig zijn maar dat ligt ook aan de persoon en de klachten die wij tegen komen.. De meeste mensen omschrijven het als een “fijne’ pijn. Tijdens het masseren proberen wij net onder de pijn grens te blijven. Sommige dingen doen gewoon pijn. Het zijn vaak dezelfde plekken die pijn doen. Wij zullen u daarom ook voorbereiden als er wat minder leuks aankomt en wij begeleiden u hierdoor heen.

Voor wie is deze massage geschikt

Iedereen die van een stevige massage houdt.

Mensen die al langer met klachten lopen en die nu willen aanpakken.

mensen met meerdere klachten.

mensen met fysiek zware beroepen

thai base massage hoogeveen
5/5
Thai Base Massage & Floating

Thai Base Massage en Floating is een premium Center